Laatste nieuws Startzondag 2021

STARTZONDAG PGH…       W E L K O M   A L L E M A A L !!!

De laatste loodjes en dan zijn we er klaar voor. Er is dit jaar weer veel werk verzet om deze ontmoeting gedaan te krijgen. Daar waar andere evenementen allemaal afgelast zijn, hebben wij de moed er in gehouden. En we gaan het samen VEILIG vieren. Zittende ontmoetingen op 1,5 meter. Zowel tijdens de openluchtdienst, alsook bij het middagprogramma. Een absolute must….

Inschrijven gewenste

Inschrijven vooraf gewenst, stoelhuur en consumptiekaarten kunnen vooraf ook gereserveerd en betaald worden. Dit versnelt de doorstroom.

Kom je op de fiets?

Kom allemaal zoveel mogelijk op de fietst. Deze worden geparkeerd langs de stadsmuur bij de Stille Wei / Wijde Wellen. (nabij Monopole)

Na de openlucht kerkdienst is het massaal verhuizen naar het Plantagepark. Ook dit allemaal heel geregisseerd.

Heeft u zich niet opgegeven, dan kan dit ter plekke. Zowel op de Stille Wei, als het Plantagepark, is inschrijving verplicht. Zij die rechtstreeks vanuit de dienst naar het Plantagepark gaan, behoeven niet opnieuw ingeschreven te worden. Op beide terreinen zijn pinautomaten aanwezig, maar contant betalen kan ook. Voor het volledige programma zie de website van PGHarderwijk. Tijdens de openluchtdienst zal er gecollecteerd worden voor de onkosten van deze dag en verder voor hen, die het minder breed hebben. Dit kan contant via bussen welke klaar staan, via Scipio en via een QR code, afgedrukt op de liturgie.

Voedselbank

Ook willen wij dit jaar weer aandacht schenken aan de Voedselbank. Neem één of meerdere van onderstaande producten mee en doneer deze in de bakken bij de ingang van de Stille Wei. Er is behoefte aan: Kleine pot jam, max 450 gram (minder suiker), pak Knäckebröd, blikjes zalm of tonijn.

vrijwilligers gezocht

Tot slot, maar niet minder belangrijk. We hebben nog zeker 6 vrijwilligers nodig om gedurende nacht van 4 op 5 september, beide terreinen te bewaken. Het is een wacht van 3 uur (3 personen van 00.00 – 03.00 uur en 3 personen van 03.00 – 06.00 uur). Dit moet wel gebeuren en ik wil dit de commissie niet aan doen, daar zij beide dagen al volop in touw zijn. Ook zijn er nog enkele vrijwilligers nodig voor wat kleinere taken. Geef u op en wij zorgen voor de randvoorwaarden.  Briefing van de vrijwilligers is op 4 september om 16.00 uur in het Plantagepark.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site van de PGHarderwijk of op startzondagharderwijk.nl.

Reserveren stoel of consumptiebonnen: /product/startzondag/

Opgeven als vrijwilliger: /aanmelden-vrijwilliger/

De weersverwachtingen zijn goed, zeer goed zelfs, dus wij ontmoeten u en jullie graag de 5de september a.s. We kijken er naar uit, zodat we samen kunnen getuigen van het feit dat “DE TOEKOMST IS VAN U”

Namens de SZC, Gerard van de Belt.

P  R  O  G  R  A  M  M  A

 

09:45 – 10:30 uur    koffie / thee / fris
10:30 – 11:45 uur   OPENLUCHT DIENST, Wijde Wellen
12:00 – 12:20 uur     Optreden Jeugdharmonie Harderwijk  Plantagepark
13:30 – 14:15 uur  Optreden “De Vuilnismannen”
(voor jong en oud)  
12:00 – 15.30 uur     Doorlopend kinderspelen
Springkussens
Youth United
Uitgebreid Horecaplein met hapjes drankjes

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *