Startzondag kerkdienst

Op zondag 5 september is het eindelijk weer zover. De startzondag van de Protestantse Gemeente in Harderwijk. Vorig jaar hebben we een prachtige dag gehad op P2 van Harderwijk. En dit jaar…

Dit jaar mogen we weer terug naar het Plantagepark, althans, voor het middagprogramma. De Kerkdienst wordt gehouden op de Wijde Wellen (de ijsbaan aan het Wolderwijd). Door corona zijn er nog een aantal beperkingen en 1 daarvan is dat we zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand moeten bewaken. Dit kunnen we in het Plantagepark helaas niet garanderen. Vandaar dat de dienst daarnaast plaats vindt.

Kerkdienst op Wijde Wellen

Omdat we niet genoeg afstand kunnen garanderen in het Plantagepark, wijken we voor deze dienst uit naar de Wijde Wellen. Een mooie plek aan het water waar we mogen genieten van een mooie dienst.

We kunnen elkaar ontmoeten (op afstand), we kunnen elkaar spreken en wat nog mooier is:

We kunnen weer even samen zijn. Samen 1 dienst, Samen luisteren, Samen ervaren.

De kerkdienst

De kerkdienst zelf begint om 10.30 uur op zondag 5 september. De inloop is al vanaf 10.00 uur. Er is plek genoeg  om je fiets te parkeren. Voor de auto is iets minder ruimte. De wens is dan ook om op de fiets of lopend te komen.

Registratie en kosten

Net als vorig jaar moeten we ons nog steeds aan de maatregelen rondom Corona houden. Dit jaar willen we graag van te voren weten wie er komt, registratie vooraf is dus ‘verplicht’. (het blijft wel mogelijk om je ook op locatie aan te melden). Daarnaast is het dit jaar ‘verplicht’ om een stoel te reserveren. Deze stoel staat klaar bij binnenkomst, na registratie kun je deze meenemen en wordt je naar je plekje gebracht. Aan het reserveren van een stoel zijn wel kosten verbonden, de kosten bedragen € 2,00.

Je krijgt daarvoor wel een gratis kopje koffie van ons of thee/fris natuurlijk.

LET OP! Ken je iemand die wel graag wilt komen, maar geen internet heeft of niet online kan betalen? Meld dit dan aan ons via aanmelden@startzondagharderwijk.nl. Zo kijken we om naar onze naasten en helpen we elkaar.